Hesabım
    MGM, ''Road House'' Filminin Yeniden Çevrimi İçin Jake Gyllenhaal İle Görüşüyor

    1989 yapımı ''Road House'' filminin yeniden çevrimi için yönetmen Doug Liman ve Jake Gyllenhaal ile görüşülüyor.

    MGM, 1989 yapımı ''Road House'' filminin yeniden çevrimi için hazırlıkları hızlandırdı. Filmi yönetmesi için Mr. & Mrs. SmithFair Game ve Edge of Tomorrow gibi filmlere imza atan yönetmen Doug Liman ile görüşülüyor. Liman, şu sıralarda, 1920'lerde geçen ve İngiliz dağcı George Mallory'nin yaşamından uyarlanan biyografik dram filmi Everest'in çekimlerine başlamak üzere. 

    Filmin başrolü içinse, Jake Gyllenhall düşünülüyor. Gyllenhaal, yakın zamanda Guy Ritchie'nin Afganistan savaş filmi The Interpreter'ın çekimlerine başlayacak. Ne Doug Liman ne de Jake Gyllenhaal'ın projedeki varlığı resmiyet kazandı. Ancak MGM, her iki isimle de aktif görüşmeler gerçekleştirdiğini duyurdu. Eğer projede yer almaları kesinleşirse, bu film, Liman ve Gyllenhaal arasındaki ilk yönetmen - oyuncu işbiriliği olacak. 

    Ülkemizde ''Bar Fedaisi'' adıyla gösterilen, 1989 yapımı orijinal Road House filminde, başrolü Patrick Swayze üstenlemişti. Swayze filmde, dövüş sanatlarında usta bir bar fedaisi olan Dalton karakterini canlandırıyordu. Film, Dalton'un Missouri'deki Double Deuce adındaki bir barı korumak için görevlendirilmesinin hikayesini anlatıyordu ve 1990 yılında en kötü filmlere verilen Razzie Ödüllerinde, En Kötü Film dalında aday gösterilmişi. En Kötü Yönetmen ve En Kötü Senaryo dallarında da aday olan film, Patrcik Swayze'ye de En Kötü Erkek Oyuncu Ödülü adaylığını getirmişti. Ancak Road House, aldığı eleştirilere rağmen gişede başarılı oldu ve yapım bütçesini ikiye katlayan hasılatıyla bir kült klasiği olarak itibar kazandı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top