Hesabım
    ''Rüzgar Gülü'' Ekibi Okuma Provası İçin Bir Araya Geldi

    Başrollerini Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu ve Yılmaz Gruda'nın paylaştığı aile filmi ''Rüzgar Gülü''nün ilk okuma provası gerçekleştirildi.

    Başrollerini Murat AkkoyunluHande Katipoğlu ve Yılmaz Gruda’nın paylaştığı Rüzgar Gülü filminin ilk okuma provası özel bir restaurantta gerçekleştirildi. Meryem Beyza Er tarafından yönetilecek filmin, çekimlerinin bu ay içinde İstanbul'da tamamlanacak. Rüzgar Gülü, Şubat ayında sadece sinemalarda gösterime girecek. Ka Yapım ve Kum Filmin ortak projesi olan Rüzgar Gülü'nün yapımcılığını Kerim Altıntaş üstleniyor.

    Rüzgar Gülü, başarılı çocuk oyuncuları barındıran kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmin çocuk oyuncuları arasında, ödüllü oyuncu Ebrar Alya Demirbilek, Alihan Türkdemir, Batuhan DavutoğluMiraç Süzer ve Ada Mina Küçül yer alıyor. Uzun süredir ekranlarda olmamayı tercih eden Pelin Sönmez de Rüzgar Gülü ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.  

    Filmin konusu kısaca şöyle: Birbirleri ile uzakta büyümek zorunda kalmış beş çocuk, dedelerinin planı ile kendilerini bir oyun şatosunda, gizemli bir oyunun içinde bulurlar ve rüzgar gülü dönmeye başlar. Bu oyun şatosunun içerisinde çocuklar hem eğlenecek hem de dedelerinden hayata dair mesajlar alacaklar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top