Hesabım
    Noel Gününü Kıyamet Gününe Çeviren Film ''Silent Night''tan Yeni Fragman!

    İngiliz kara komedi filmi Silent Night'tan yeni bir fragman yayınlandı.

    Yılın en eğlenceli ve en karanlık filmlerinden biri olacağı tahmin edilen İngiliz yapımı Silent Night, vadettiği üzere Noel coşkusunu ve korku duygusunu bir araya getiriyor. Film, yazar-yönetmen Camille Griffin'in ilk uzun metraj filmi olma özelliği taşıyor.

    Silent Night, oyuncu kadrosuyla göz dolduyor. Karayip Korsanları serisiyle dünya çapında tanınan ve Atonement, Pride and Prejudice gibi filmlerde başarılı performaslara imza atan Keira Knightley; Downton Abbey, The CrownThe Good Wife gibi dizilerde ve Allied, The Imitation Game gibi filmlerde yer alan Matthew GoodeThe Tudors dizisi ile tanınan ve Peaky Blinders, AnnabelleThe Mummy gibi yapımlarda oynayan Annabelle Wallis; son olarak Voyagers filmi ile izlediğimiz oyuncu ve model Lily-Rose Depp ve 2019'da ilk kez seyirci karşısına çıktığı Jojo Rabit'le büyük beğeni toplayan Roman Griffin Davis filmin oyuncularından yalnızca bir kısmı. 

    Enteresan bir konuya sahip olan Silent Night, alışılmadık bir Noel filmi olmak üzere geliyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Nell (Keira Knightly), Simon (Matthew Goode) ve oğulları Art (Roman Griffin Davis), aile üyelerinin ve arkadaşlarının katılacağı görkemli bir Noel yemaği düzenlerler. Ancak bu coşkulu parti, herkesi öldürecek bir sisin etrafı sarmasıyla adeta kıyamet gününe dönüşür. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top