Hesabım
    Nicole Kidman ve Javier Bardem'li ''Being the Ricardos''tan Yeni Fragman!

    Oscar'lı Aaron Sorkin'in yeni filmi ''Being the Ricardos''tan ilk uzun fragman yayınlandı.

    A Few Good MenCharlie Wilson's WarMoneyball ve En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ını kazandığı The Social Network gibi filmlerin seanryolarına imza atan; son olarak da altı dalda Oscar adayı olarak gösterilen The Trial of the Chicago 7 filmini yazıp yöneten Aaron Sorkin'in, yeni filmi Being the Ricardos'tan ilk uzun fragman yayınlandı.

    Film, 1950'lerde yayınlanan Amerikan sit-com'u I Love Lucy'nin başrollerini canlandıran Lucille Ball ve Desi Arnaz'ın hayatlarından uyarlandı. Nicole Kidman ve Javier Bardem'in canlandırdığı çiftin, I Love Lucy'nin setinde geçen bir haftasını ve hem kariyerlerini hem de evliliklerini bitirabilecek bir kirzle karşı karşıya kalmalarını anlatacak olan film, 21 Aralık'ta Amazon Prime'da yayınlanacak. 

    Being the Ricardos'un oyuncu kadrosunda ayrıca, Whiplash filminde unutulmaz bir performansa imze atarak Oscar kazanan J.K. Simmons, iki kez Emmy ödüllü Tony Hale, Jake Lacy, Alia Shawkat, Nina Arianda, Clark Gregg, Nelson FranklinRobert Pine gibi isimler yer alıyor. 

    Film, Amazon Studios ve Escape Artist ortak yapımı. Escape Artist'ten Todd BlackJason Blumenthal ve Steve Tisch yapımcılığı üstleniyorlar. Jenna Block, David Bloomfield, Stuart Besser, Lucie ArnazDesi Arnaz Jr. ve Lauren Lohman ise idari yapımcılar olarak projede yer alıyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top