Hesabım
    Lady Diana'nın Korumasından, Kristen Stewart'a Övgü

    Lady Diana'nın özel koruması Ken Wharfe, Kristen Stewart'ın ''Spencer'' filmindeki performansını, en gerçekçi Lady Diana canlandırması olarak değerlendirdi.

    Fantastik gençlik serisi Twilight ile adını duyuran Kristen Stewart, ülkemizde 19 Kasım'da vizyona girecek olan Spencer filmi ile Lady Diana Spencer olarak seyirci karşısına çıkacak. Filmin senaryosunu Steven Knight yazdı. Yönetmen koltuğunda ise, 2016 yılında, eski ABD başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jacqueline Kennedy'i merkezine alan Jackie adlı biyografik filmi de yönetmiş olan Pablo Larrain oturuyor. 

    Kristen Stewart'ın, Lady Diana performansı merak uyandırmaya devam ederken, Lady Diana'nın korumasından ilgi çekici bir açıklama geldi. 1988'den 1993'e kadar Lady Diana'nın özel koruması olarak görev yapan Ken Wharfe, Stewart'ın performansının şimdiye kadarki en gerçekçi Diana canlandırması olduğunu söyledi.

    Warfe, People dergisine yaptığı açıklamada, ''Son on yılda Lady Diana'yı oynayan oyuncular arasında, ona en yakın olan Stewart'' dedi ve Stewart'ın, Diana'nın kendine özgü davranışlarını mükemmel şekilde yansıttığını belirtti. 

    Spencer, 1991 yılında geçiyor ve kraliyet ailesinin, Noel tatili için gittikleri Sandringham Köşkü'nde geçen üç gününü anlatıyor. Ken Wharfe'nin 1991'de Lady Diana'nın koruması olarak çalışıyor olması, onu filmde anlatılan sürecin de tanığı yapıyor. Wharfe'nin ayrıca, Diana'nın yanında çalıştığı döneme ait anılarını anlattığı iki kitabı da bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top