Hesabım
    Paolo Sorrentino İmzalı ''The Hand of God'' Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

    Paolo Sorrentino'nun Oscar Adayı filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

    94. Akademi Ödülleri'nde, Uluslararası En İyi Film kategorisinde, İtalya'yı temsil eden The Hand of God filminden yeni bir fragman yayınlandı. 1980'lerde, Paolo Sorrentino'nun doğup büyüdüğü Napoli'de geçen film, otobiyografik ögeler içeriyor.

    The Hand of God, Fabietto adındaki gencin büyüme hikayesini anlatırken, kader, aile, futbol, sinema, sevgi ve kayıp temaları üzerinden ilerliyor. Fabietto'nun hayatındaki değişiklikler, futbol dünyasının efsane isimlerinden, ''Tanrı'nın Eli'' (The Hand of God) lakabıyla bilinen Diego Maradona'nın hayatına girmesiyle başlıyor. Futbola duyduğu sevginin peşinden giderken, bir aile trajedisiyle sarsılan genç Fabietto'yu, yönetmenliğe giden belirsiz ama parlak bir gelecek bekliyor. 

    Filmin ana karakteri Fabietto'yu, genç oyuncu Flippo Scotti canlandırıyor. Scotti, filmin dünya prömiyerini yaptığı 78. Venedik Film Festivali'nde, En İyi Genç Oyuncu dalında verilen Marcello Mastroianni ödülüne layık görülmüştü. The Hand of God, Venedik'te En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu dallarında Pasinetti ödüllerini ve Jüri Özel Ödülü'nü de kazanmıştı. 

    Netflix yapımı film, Oscar yarışında İtalya'yı temsil etmesinin yanı sıra, Avrupa Film Akademisi'nin düzenlendiği Avrupa Film Ödülleri'nde de En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo kategorilerinde aday olarak gösterildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top