Hesabım
    ''Disenchanted'' 2022 Sonbaharında İzleyiciyle Buluşacak

    Amy Adams ve Patrick Dempsey, Disenchanted'ın 2022 sonbaharında Disney Plus'ta olacağını açıkladı.

    2007 yapımı Enchanted'ın devam filmi, merakla beklenen Disenchanted, önümüzdeki sonbaharda Disney Plus'ta izlenebilecek. Haberi, Disney Plus'ın twitter hesabında yayınlanan bir video ile Amy Adams ve Patrick Dempsey duyurdular. 

    Klasik bir Disney animasyonunda görmeye alışık olduğumuz prenses, yakışıklı prens, kötü kraliçe ve konuşan hayvanlar gibi karakterleri, 20. yüzyıl New York'una taşıyan Enchanted, dünya çapında 350 milyon dolara yakın bir hasılat elde etmişti. Billy Kelly'nin yazdığı ve Kevin Lima'nın yönettiği filmde; Amy Adams, Susan SarandonJames Marsden ve Patrick Dempsey gibi oyuncular yer alıyordu. 

    Enchanted, büyülü Andalasia krallığında yaşarken, Kötü Kraliçe Narissa (Susan Sarandon) tarafından cezalandırılarak gerçek dünyaya gönderilen Prenses Giselle'in (Amy Adams) ve onu takip eden diğer masal karakterlerinin maceralarını anlatıyordu. Disenchanted'dın hikayesi ise, mutlu sona ulaşmasının üstünden on yıl geçmiş olan Giselle'in mutlu olup olmadığını sorgulaması ile başlıyor. Giselle bu sorgulama esnasında hem büyülü Andalasia krallığını hem de gerçek dünyayı alt üst ediyor. 

    Amy Adams, James Marsden ve Patrick Dempsey, ilk filmde canlandırdıkları rollerle geri dönerken, bu macerada onlara Maya Rudolph, Yvette Nicole BrownJayma Mays ve Oscar Nunez katılıyor. Filmin senaryosunu Brigitte Hales ve Rita Hsiao yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Adam Shankman var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top