Hesabım
    Liam Neeson'lı Gerilim Filmi ''Marlowe''un Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

    Başrollerini Liam Neeson ve Diane Kruger'in paylaştığı Marlowe adlı gerilim filminin kadrosuna Daniela Melchoir ve Francois Arnaud'un katıldığı açıklandı.

    Yönetmen koltuğunda, Interview with the Vampire: The Vampire ChroniclesMichael Collins,The Butcher Boyfilmleriyle tanıdığımız; The Crying Game ile En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazanan Neil Jordan'ın oturduğu Marlowe'un kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

    Yazar Raymond Chandler'ın yarattığı Dedektif Philip Marlowe karakterinin, beyazperdedeki on birinci temsiline Liam Neeson hayat veriyor. Güzel bir kadın tarafından, eski sevgilisini bulması için tutulan özel dedektif Marlowe'un kendisini, Hollywood film endüstrisinin içinde çok daha büyük gizemlerle baş etmeye çalışırken bulmasını anlatan filmin, vizyon tarihi belli değil. 

    Çekimleri İrlanda ve İspanya'a devam eden Marlowe'un kadrosunda, halihazırda Liam Neeson, Diane Kruger, Danny Huston, Alan Cumming, Ian HartJessica Lange gibi oyuncuların yer alıyor. Son olarak iki yeni ismin daha filme katıldığı açıklandı. The Suicide Squad ile tanıdığımız Portekizli oyuncu Daniela Melchior ve The Borgias dizisinde canlandırdığı Cesare Borgia karakteriyle tanınan Francois Arnaud proje dahil oldu. 

    Melchior ve Arnaud, Marlowe'da, Lynn ve Nico Peterson adındaki kardeşleri canlandıracaklar. Filmin senaryosunu, The Departed ile Oscar alan William Monahan, John Banville'in ''The Black-Eyed Blonde'' kitabından uyarladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top