Hesabım
    ''Spider-Man: No Way Home'' Fragmanı Yayınlandı!

    Merakla beklenen filmin 2. fragmanı, farklı Spider-Man filmlerinde izlediğimiz kötü karakterlerin bir araya geldiği Spider-Man çoklu evrenini gösteriyor.

    Hatırlayacağınız üzere, 2019'da viziyona giren Spider-Man: Far From Home'un sonunda, kimliği açığa çıkan Peter Parker (Tom Holland), neden olduğu kaosu çözmek için Doctor Strange'in (Benedict Cumberbatch) kapısını çalmıştı. Spider-Man: No Way Home'da, Doctor Strange'in, Peter Parker'ın Spider-Man kimliğinin herkes tarafından bilinmesini geri alacak büyüsünün çoklu evrenin kapısını açtığını ve farklı Spider-Man filmlerinde izlediğimiz kötü karakterlerin bir araya geldiğini izleyeceğiz. 

    Tom Holland'ın ''Bu sadece buzdağının görünen kısmı'' dediği yeni fragmanda, bir önceki fragmanda da yer alan, Doctor Octopus karakterini görüyoruz. Doctor Octopus'u, 2004 yapımı Spider-Man 2'de canlandıran Alfred Molina, aynı rol ile Spider-Man No Way Home'da bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. Yeni fragman ayrıca, ilk fragmanda yalnızca bombasını gördüğümüz Green Goblin'i de karşımıza çıkarıyor. Ancak fragmandan anladığımız kadarıyla filmde 2 farklı Green Goblin göreceğiz. Bunlardan biri 2002 yapımı Spider-Man filminde izlediğimiz Willem Dafoe'nin canlandırdığı Green Goblin. 

    Ayrıca, 2007 yapımı Spider-Man 3'te karşımıza çıkan Sandman karakteriyle Thomas Haden Church, 2012 yapımı The Amazing Spider-Man filminde izlediğimiz Lizard karakteriyle Rhys Ifans ve 2014 yapımı The Amazing Spider-Man 2'deki Electro karakteriyle Jamie Foxx da bu filmde yeniden izleyici karşısına çıkacak.

    Farklı Spider-Man evrenlerini bir araya getiren fragmanda dikkat çeken detaylardan biri, Dr. Octopus'un, maskesini çıkardığı Peter Parker'a ''Sen Peter Parker değilsin'' demesi. Hatırlayacağınız gibi, Dr. Octopus'un yer aldığı Spider-Man serisinde, Peter Parker'ı Tobey Maguire canlandırıyordu. Hayranların, daha önceki filmlerde Peter Parker'ı canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın da Spider-Man çoklu evreninde yer almasını beklediği biliniyor. Ancak filmden paylaşılan son fragmanda da buna dair bir ipucu yok. Fragmanın gösterildiği etkinlikte konuşan Tom Holland'ın, filmde sinema tarihinin efsanevi anlarından birine tanıklık edeceğimizi söylemesi, üç farklı Peter Parker'ın bu filmde bir araya gelmesi ihtimalini güçlendirdi. Tom Holland, Marvel kendisine filmin hikayesinin anlattığına ''Bunu yapabilmenizin imkanı yok'' dediğini ancak, o imkansız ''şey'' her ne ise, sonuçta gerçekleştiğini söyledi. 

    Spider-Man hayranlarının çoklu evren konusundaki meraklı bekleyişi devam ediyor. Film, 17 Aralık'ta vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top