Hesabım
    Spor Draması ''National Champions''a İlk Bakış!

    Ric Roman Waugh tarafından yönetilen filmden ilk fragman yayınlandı.

    Shot CallerAngel Has Fallen ve Greenland filmleriyle tanıdığımız yönetmen Ric Roman Waugh'un yeni filmi, National Champions'tan ilk fragman yayınlandı. Film, Amerikan futbolu oyunucuları LeMarcus James ve Emmett Sunday'in, ulusal şampiyonluk maçından üç gün önce, okulları için bedenlerini ve sağlıklarını tehlikeye atan öğrenci-sporculara eşitlik, saygı ve adil ücret sağlanana kadar rekabet etmeyeceklerini bildirerek grev çağrısında bulunmasını ve milyarlarca doları tehlikeye atmasını anlatıyor. 

    Filmin başrollerinde; 21 Bridges, RaceSelma filmlerinden tanıdığımız Stephan James ile 2014 yapımı Whiplash filmindeki unutulmaz performansı ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülü kazanan J.K. Simmons yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Alexander Ludwig, Lil Rel Howery, Tim Blake Nelson, Russell Wilson, Andrew Bachelor, Jeffrey Donovan, David Koechner, Kristin Chenoweth, Timothy Olyphant, Uzo Aduba bulunuyor. 

    Natioanal Champions'ın senaryosunu, daha önce 21 Bridges, The Last Days of Capitalism filmlerinin de senaryolarına imza atmış olan Adam Mervis yazdı. Yapımcılığı ise Basil IwanykBrendon Boyea ve Greg Economou üstleniyor. 

    Filmin ABD'de, 10 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top