Hesabım
    Spor ve Biyografi Filmi ''The Hill''in Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı

    Profesyonel ligde beyzbol oynayabilmek için fiziksel engelini yenen Rickey Hill'in hayatını anlatacak olan filme yeni isimler dahil oldu.

    Yönetmenliğini Jeff Celentano'nun üstlendiği ''The Hill'', profesyonel olarak beyzbol oynamak için fiziksel engelini yenen Rickey Hill'in gerçek hikayesini anlatıyor. Rickey'nin, babası Pastor Hill ile olan ilişkisinde karşılaştığı sorunları da anlatacak olan filmin, sadece atletizmden ibaret bir hikayeyi anlatmayacağı, aile temasına ve genç bir insanın idealleri uğruna neleri başarabileceğine de değindiği anlaşılıyor.

    Filmde, Rickey'in babasını canlandıracak olaan Dennis Quaid'in yanı sıra, kadroya The Bourne Ultimatum ve The Leftovers yapımlarından tanıdığımız Scott Glenn, Captain Marvel ve We Bought a Zoo filmlerinde izlediğimiz Colin FordThe Big Ugly filminde ve Justified dizisinde yer alan Joelle Carter, müzisyen Randy Houser ve ilk kez kamera karşısında çıkan genç oyuncu Jesse Berry katıldı. 

    Jesse Berry ve Colin Ford, Rickey'in çocukluk ve gençlik hallerini oynayacaklar. Joelle Carter ise Rickey'in annesi Helen Hill rolü ile karşımıza çıkacak. 

    Filmin senaryosunu daha önce RudyHoosiers gibi filmlere imza atan Angelo Pizzo ve The ScoreMen of Honor gibi filmlerin senaryosunu yazan, geçtiğimiz Aralık ayında hayatını kaybeden Scott Marshall Smith birlikte yazdılar.

    Yönetmen Celentano, Warren Ostergard ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Matthew Dwyer, Michael Hollingsworth, Michael Blubaugh ve Rickey Hill yürütücü yapımcılar olarak projede yer alıyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top