Hesabım
    Riz Ahmed'li Bilim Kurgu Filmi ''Encounter''ın Fragmanı Yayınlandı

    Encounter, 10 Aralık'ta Amazon Prime'da yayınlanacak.

    Amazon Stüdyoları'nın yeni bilim kurgu filmi Encounter'dan ilk uzun fragman yayınlandı. Geçtiğimiz Akademi Ödülleri'nde, Sound of Metal filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı için yarışan başarılı oyuncu Riz Ahmed'in başrolünde yer aldığı film, Bafta Ödüllü yönetmen Michael Pearce tarafından yönetiliyor. Dünya prömiyerini, 3 Eylül 2021'de, 48. Telluride Film Festivali'nde yapan Encounter, 10 Aralık 2021'den itibaren Amazon Prime Video'da izlenebilecek.

    Çocuklarını, gizemli bir uzaylı istilasından korumaya çalışan eski deniz kuvvetleri askeri bir babanın hikayesini anlatan filmin senaryosunu, yönetmen Michael Pearce ve Joe Barton birlikte yazdılar. Oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü oyuncu Octavia Spencer'ın yanı sıra, Janina Gavankar, Rory CochraneLucian-River Chauhan ve ilk kez izleyeceğimiz çocuk oyuncu Aditya Geddada yer alıyor. 

    24. Britanya Bağımsız Film Ödülleri'nde, Riz Ahmed'e En İyi Erkek Oyuncu, Lucian-River Chauhan'a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Jed Kurzel'e En İyi Müzik Ödülü adaylığını getiren Encounter, ayrıca En İyi Ses dalında da yarışacak. Ödül töreni 5 Aralık'ta Londra'da gerçekleşecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top