Hesabım
    Ryan Reynolds ve Will Ferrell Müzikal Film ''Spirited'' İçin Bir Araya Geldi

    Film, Charles Dickens'ın ''A Christmas Carol'' kitabının modern bir uyarlaması olacak.

    Son olarak Free Guy ve Netflix filmi Red Notice'te izlediğimiz Ryan Reynolds ve şu sıralar Apple TV Plus'ta yayınlanmakta olan The Shrink Next Door dizisinde karşımıza çıkan Will Ferrell, Charles Dickens'ın ünlü kitabı ''A Christmas Carol''dan uyarlanan müzikal film için bir araya geldi.

    Filmi, kariyerinde Daddy's HomeDaddy's Home 2 ve Instant Family gibi komedi filmleri olan Sean Anders ile Anders'ın bu filmlerin senaryolarını birlikte yazdığı John Morris yönetiyor. Spirited'in senaryosunu da yine Anders ve Morris birlikte yazdılar.

    Filmin kadrosunda, Ryan Reynolds ve Will Ferrell'in yanı sıra; Oscar ödüllü oyuncu Octavia Spencer, Aime Carrero, Joe Tippett, Sunita Mani, Marlowe Barkley, Anastasia Mousis Sanidopoulos, Jen Tullock, Maximilian Lee Piazza gibi isimler bulunuyor. 

    Filmin müziklerini La La Land için besteledikleri ''City of Stars'' şarkısı ile En İyi Orijinal Şarkı Oscar ödülünü alan Benj Pasek ve Justin Paul besteliyor. İkilinin kariyerinde The Greatest Showman, AladdinDear Evan Hansen gibi müzikleriyle beğeni toplayan filmler yer alıyor. Ayrıca Sukari Jones, Khiyon Hursey and Mark Sonnenblick de filmin müzik kadrosuna yeni katılan isimler olarak açıklandılar.

    Filmin konusu ile ilgili detaylar henüz açıklanmasa da A Christmas Carol'ın modern bir uyarlaması olacağı biliniyor. Dickens'in hikayesi, huysuz ve yaşlı bir adam olan Ebenezer Scrooge'nin Noel Arifesi'nde Geçmiş Zamanın Hayaleti, Gelecek Zamanın Hayaleti ve Şimdiki Zamanın Hayaleti tarafından ziyaret edilmesini anlatıyor. Ryan Reynolds'un Ebenezer Scrooge rolüyle izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 

    Dickens'ın kitabı daha önce defalarca sinemaya ve televizyona uyarlanmıştı. Robert Zemeckis'in yönettiği 2009 yapımı animasyon film A Christmas Carol'da Ebenezer'i usta oyuncu Jim Carrey canlandırmıştı. 2019 yapımı mini dizide ise Guy Pearce'ı Ebenezer rolünde izlemiştik. 

    Kadrosuyla büyük merak uyandıran Spirited, 2022'de Apple TV Plus'ta izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top