Hesabım
    Kadir İnanır'ın Sağlığı İle İlgili Son Açıklamalar

    Kadir İnanır'ın tedavisinin sürdüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden açıklama geldi: Dün ameliyata alınan İnanır'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

    Türk sinemasının usta oyuncularından Kadir İnanır, Muğla'nın Ortaca ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. 72 yaşındaki oyuncunun tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden, sağlık durumu ile ilgili yapılan son açıklamada "Üniversite hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır'ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine dün akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

    Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile İnanır'ın sağlık durumu hakkında son bilgileri verdi: ''Bildiğiniz gibi Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam etmektedir. Hastalığın seyrinde yeni bir durumun gelişmesiyle, 21 Kasım Pazar günü gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Ameliyat sonrası sağlık durumunda olumsuz herhangi bir durum saptanmamıştır. Çok sevdiği halkının, onun yanında olduğunu kalbinden hissettiğine eminim. Zor bir durum ama Kadir İnanır hepinizin bildiği gibi bütün zorlukları aşacak güçte ve cesarettedir. Her zaman söylediği gibi bu ülkeye mutlaka büyük "Barış" gelecek ve o günün sevincini hepimiz birlikte yaşayacağız. Saygılarımla...'' 

    Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan dün yaptığı açıklamada, felç riskinden söz edilemeyeceğini söylemiş ve Kadir İnanır'ın beyin damar hastalığı ön tanısı ile hastaneye yatırldığını söylemiş ve hayati tehlike bulunmadığını belirtmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top