Hesabım
    Jay Leno, Beatles Filmi ''Midas Man''in Kadrosuna Katıldı

    Ünlü talk show sunucusu ve komedyen Jay Leno filmde kendisi gibi sunucu olan Ed Sullivan'ı canlandıracak.

    Jonas Akerlund tarafından yönetilen Midas Man, efsanevi müzik grubu The Beatles'ın menajeri Brian Epstein'ın hikayesini anlatıyor. The Beatles'ı 1961 yılında keşfeden ve 1967 yılındaki erken ölümüne kadar grubun menajerliğini yapan Epstein, grubun beşinci üyesi gibi değerlendiriliyor ve ''Fifth Beatle'' olarak anılıyordu.

    Filmde Brian Epstein'ı, The Queens Gambit dizisinde izlediğimiz Jacob Fortune-Lloyd canlandıryor ve ona Emily Watson, Eddie Marsan, Lukas GageRosie Day gibi isimler eşlik ediyor. Son olarak, ünlü talk show sunucusu ve komedyen Jay Leno'nun da Midas Man'in kadrosuna katıldığı açıklandı.

    Uzun yıllar sunuculuğunu yaptığı The Tonight Show ile tanınan Leno, kariyerinin ilk yıllarında televizyon dizilerinde oyunculuk da yapmıştı. Jay Leno, Midas Man'de ise kendisi gibi talk show sunucusu olan Ed Sullivan'ı canlandıracak. Sullivan'ın sunduğu ''The Ed Sullivan Show'' 1948'den 1971'e kadar sürmüş ve en uzun süren eğlence programı olarak televizyon tarihine geçmişti. 

    The Beatles, ''The Ed Sullivan Show''a ilk olarak 1964 Şubat'ında çıktı. 73 milyon kişi tarafından izlenen program, Amerika'da Beatles çılgınlığını ve Amerikan pop müziğindeki İngiliz istilasını başlatan kültürel bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor.

    Midas Man'ın yönetmeni Jonas Akerlund; Metallica, Rammstein, Lady Gaga, Madonna, Beyonce gibi bir çok müzisyenin ve müzik grubunun video kliplerine imza atmasının yanı sıra, son olarak Mads Mikkelsen'in başrolünde oynadığı aksiyon filmi Polar'ı yönetmişti. Filmin senaryosunu ise Jonathan Wakeham yazdı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top