Hesabım
    ''Clifford Büyük Kırmızı Köpek'' İçin Devam Filmi Anlaşması Yapıldı

    Amerika'da vizyona girdiği hafta en çok izlenen ikinci film olan Clifford Büyük Kırmızı Köpek, ülkemizde 3 Aralık'ta sinemalarda olacak.

    Norman Bridwell tarafından yazılan klasik çocuk kitabı serisinden uyarlanan Clifford Büyük Kırmızı Köpek, ABD'de vizyona girdiği ilk hafta sonunda 16.4 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek en çok izlenen ikinci film olmuştu. Filmin ABD ve Kanada'da el ettiği toplam hasılat 34.6 milyon dolara ulaştı. 

    Paramount Pictures tarafından yapılan resmi bir açıklamaya göre Clifford Büyük Kırmızı Köpek'in devam filmi için hazırlıklar başladı bile. Sinemalarla aynı anda Paramont'un izleme platformu olan Paramount Plus'ta da gösterime giren film, platformun en çok izlenen orijinal içeriği oldu. Eleştirmenlerin filmle ilgili yorumları karışık olsa da seyircilerin filme olan ilgisi ve beğenisi Paramount'un hızlı bir şekilde ikinci film için çalışmalara başlamasını sağladı. 

    Walt Becker tarafından yönetilen Clifford Büyük Kırmızı Köpek filminin senaryosu Jay ScherickDavid Ronn ve Blaise Hemingway tarafından yazıldı. Filmde Jack Whitehall, Darby CampTony Hale gibi oyuncular yer alıyor. İkinci filmin konusuna ya da kadrosuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. 

    Norman Bridwell'in kitapları, daha önce, TRT'de de yayınlanan aynı adlı bir çizgi film serisine uyarlanmıştı. Clifford Büyük Kırmızı Köpek, çocukları olduğu kadar, sevdikleri çizgi kahramanla hasret gidermek isteyen yetişkinleri de sinema salonlarına bekliyor. Film 3 Aralık'ta vizyonda! 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top