Hesabım
    Zoe Kravitz: ''Robert Pattinson'ın Batman'e Dönüşümü Olağanüstü!''

    The Batman'de Catwoman olarak izleyeceğimiz Zoe Kravitz, Robert Pattinson'ın Batman performansıyla ilgili konuştu.

    Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian BaleBen Affleck ve beyazperdede Batman'i canlandıran diğer birçok oyuncunun arasına Robert Pattinson da katılıyor. Kariyerine Harry Potter ve Ateş Kadehi filmindeki Cedric Diggory rolü ile başlayan ve Alacakaranlık serisinde canlandırdığı vampir Edward Cullen rolü ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu, Mart 2022'de, The Batman filmiyle izleyiciyle buluşacak.

    Kariyerinde Cloverfield, Dawn of the Planet of the ApesWar for the Planet of the Apes gibi filmler olan Matt Reeves'in yönettiği filmde, Catwoman olarak Zoe Kravitz'i izleyeceğiz. Kravitz daha önce Mad Max: Fury Road, X-Men First Class, DivergentBig Little Lies gibi başarılı yapımlarda yer almış ve 2017 yapımı The Lego Batman Movie'de Catwoman'ı seslendirmişti.

    Zoe Kravitz, Variety'e verdiği bir röportajda filmle ilgili yorumlarda bulundu. Filmin bir kısmını gördüğünü belirten Kravitz, Robert Pattinson'ın nasıl bir Batman ortaya koyduğu ile ilgili olarak ''Rob bu rol için mükemmel. İnanılmazdı. Batman'e dönüşümü olağanüstüydü'' dedi. 

    Filmden yayınlanan ilk fragmanda, Pattinson'ın Batman yorumuna kısa bir göz atma şansı bulmuştuk. Fragman sonrası yapılan yorumlar, Robert Pattinson'ın iyi bir Batman performansı ortaya koyduğu yönündeydi. Film vizyona girene kadar, yeni Batman hakkındaki merak yükselerek artacak gibi duruyor. 

    The Batman'in oyuncu kadrosunda ayrıca Andy Serkis, Paul Dano, Colin Farrell, Jeffrey Wright, Peter SarsgaardBarry Keoghan gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top