Hesabım
    Netflix'ten Gorillaz Filmi Geliyor

    Grubun kurucusu Damon Abarn, Netflix'in uzun metraj animasyon Gorillaz filmi üzerinde çalıştığını açıkladı.

    1998 yılında, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Damon Abarn ile Tank Girl gibi çizgi roman serilerinin yaratıcısı Jamie Hewlett'in kurduğu animasyon karakterlerden oluşan ve farklı müzik türlerini harmanlayan şarkılarıyla bilinen sanal müzik grubu Gorillaz'ın uzun metraj animasyon filmi geliyor. 

    Grubun gerçek müzisyenleri Damon Abarn, Jamie Hewlett ve Remi Kabaka Jr. grubu kurarken Gorillaz'ın üyelerini animasyon karakterler olarak yansıtmaya karar verdiler. Bu animasyon karakterler 2-D, Murdok, Russel ve Noodle'ın yaşadığı kurgusal evren, şimdiye kadar müzik videoları, röportajlar ve kısa animasyon serileri ile anlatıldı. Gorillaz'ın kurmaca karakterleri, her birini çevreleyen hikayelerle ve bilgilerle oldukça kapsamlı bir tarihe sahip. Bu da onları uzun metrajlı bir animasyon film için doğru materyal haline getiriyor, zira filmin içini dolduracak kadar ''yaşanmışlıkları'' var. 

    Netflix, filmle ilgili resmi bir açıklama yapmadı ancak Damon Abarn, Apple Music ile yaptığı bir röportajda filmin hazırlık aşamasında olduğunu, şu anda senaryo çalışmalarının başladığını ve bir Gorillaz filmi yapmak için uzun zamandır beklediklerini belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top