Hesabım
    ''Aykut Enişte 2'' Sinemalarda!

    ''Tek Aile İki Enişte!''

    2019 yılında vizyona giren ve başarılı bir vizyon süreci geçirerek son yılların öne çıkan yerli komedilerilerinden bir olan Aykut Enişte’nin devam filmi, Aykut Enişte 2 izleyici ile buluşuyor. BKM yapımı filmin yönetmen koltuğunda yine Onur Bilgetay oturuyor. Filmin senaryosu ise, ilk filmin de senaryosunu yazan Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok tarafından kaleme alındı.

    Cem Gelinoğlu ve Melis Babadağ’ın başrolde yer aldığı Aykut Enişte 2’nin oyuncu kadrosunda ayrıca Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ali İpin, Ali ÇelikOğuz Kara ve Kerim Ertekin gibi isimler bulunuyor.

    İlk filmde evlenip yuva kurma hayali ile yaşayan Aykut’un (Cem Gelinoğlu), sevgilisi Nurhan (Ege Kökenli) ile evlenmesine bir hafta kala dükkanına hırsız girmesini ve hem birikimini kaybetmesini hem de başına türlü işler açılmasını izlemiştik. Dükkanı incelemek için gelen sigortacı Gülşah’ın (Melis Babadağ) kendisinden istediği iyilik neticesinde kendi halinde bir adam olan Aykut kendisini iki ailenin damadı olarak buluyordu.

    Aykut Enişte 2 ise, Aykut ve Gülşah evlenmek üzeredir. Fakat Atabeyoğlu ailesinin diğer damadı, ailenin eski eniştesi olan Talat'ın (Hakan Yılmaz) ortaya çıkmasıyla işler yine karışır. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek midir? Aykut Enişte, kahkaha dolu yepyeni macerası ile hepimizi çok eğlendirecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top