Hesabım
    ‘Magic Mike 3’, Channing Tatum ve Steven Soderbergh'le Geliyor

    Magic Mike, yeni hikayesiyle beyaz perdeye dönüyor

    Channing Tatum ve yönetmen Steven Soderbergh, Warner Bros. yapımı erkek striptizci destanının üçüncü bölümü olan “Magic Mike's Last Dance” için yeniden bir araya gelecek. Film, sinemalarda gösterilmeyecek ve bunun yerine doğrudan WarnerMedia'nın sahip olduğu yayın hizmeti HBO Max'te prömiyer yapacak. İlk iki filmi yazan Reid Carolin, Tatum'un karakteri Mike Lane hakkındaki en yeni hikayeyi yazmak için geri dönüyor.

    “Magic Mike XXL” filminin yönetmeni Gregory Jacobs, Carolin, Nick Wechsler ve Peter Kiernan ile “Magic Mike’s Last Dance”ın yapımcılığını yapıyor. Tatum haberi Twitter'da doğruladı ve senaryosunun bir resmini "Mike Lane geri dönüyor gibi görünüyor." başlığıyla paylaştı. Orijinal film, gişede 167 milyon dolar kazanarak ve olumlu eleştiriler alarak sürpriz bir kritik ve ticari başarı elde etti. Bir devam filmi olan “Magic Mike XXL”, 2015 yılında Soderbergh'in başında olmadan piyasaya sürüldü. Yine de Jacobs'ın yönetmenliği ve Tatum'un karın kasları ile film iyi karşılandı ve dünya çapında 120 milyon dolar hasılat elde etti.

    Warner Bros. Pictures Group başkanı Toby Emmerich; "Ekranda Magic Mike'tan daha karizmatik ve çekici biri var mı?  Magic Mike'ın harika dans, drama, romantizm ve mizah kombinasyonunu geri getirmek için, Channing, Steven ve onların yaratıcı ekibiyle tekrar işbaşı yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi. Seri, büyük ekranın ötesinde kazançlı olduğunu kanıtladı. Tatum, daha sonra Londra, Berlin ve Avustralya'da biletleri tükenen gösterilerle uluslararası alanda genişleyen Vegas'taki “Magic Mike Live”ı tasarladı ve birlikte yönetti.

    Film ve gösteriler, 16 Aralık'ta prömiyeri yapılacak olan HBO Max gerçeklik yarışması dizisi “Finding Magic Mike”a da ilham verdi. Gösteri, ruhlarını açığa çıkarırken ve dans rutinleri yapmayı öğrenirken “sihrini kaybetmiş” 10 adamı konu alıyor. Kazanana nakit ödül ve Vegas'taki "Magic Mike Live" sahnesinde performans gösterme şansı verilecek. Sonunda Soderbergh'i Tatum'un “striptizci” olduğu hikayeye geri döndüren, Vegas'taki “Magic Mike Live” oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top