Hesabım
    Ivan Drago Konulu "Rocky" Spin-Off'u İçin Çalışmalar Başladı

    Lundgren, gelecek film hakkında ilk ipuçlarını verdi

    Dolph Lundgren, ikonik kötü adam Ivan Drago'ya odaklanan bir Rocky yan dizisinin geliştirilmekte olduğunu ima etti. 64 yaşındaki İsveçli aksiyon yıldızı,1985 yapımı Rocky IV filminde, Sylvester Stallone'un Rocky Balboa'sıyla savaşan SSCB destekli canavar boksör Drago olaral rol almıştı. Klasikleşen devam filminde, Drago'nun üstün gücü, Rocky'nin arkadaşı Apollo Creed'i ringde öldürdü ve kin dolu bir intikam maçına yol açtı. Robot benzeri savaşçı, biraz klişe bir anlatımla 1980'lerin Sovyet dönemi kötü adamı oldu.

    Lundgren'in Drago'su, 2018'in Creed II filminde çok beklenen bir dönüş yaptı. Filmde, Adonis Creed (Michael B. Jordan) kendisini babasının katilinin oğluyla karşı karşıya buldu; Viktor Drago (Florian Munteanu). Stallone'un Balboa'sı genç Creed'e ders verirken, Ivan, eski rakibini Viktor'un koçu olarak yansıttı. Lundgren'in kötü şöhretli karakteri, yapımından 30 yıl sonra geri döndü ve hatta bir kez daha Rocky ile yüz yüze geldi.

    Lundgren, yaptığı açıklamada Rocky severlere yeni bir umut verdi ve "Sanırım MGM'de bir spin-off yapmak hakkında bazı konuşmalar var. Böylece daha fazlasını elde edebilirsiniz." diye dalga geçerek şu açıklamayı yaptı; "Creed 2'da karşı karşıya geldik. Bunun iyi bir an olduğunu düşündüm. Aynı zamanda bir hayran anıydı. Hızlı, küçük bir kavgaydı ve işe yaradığını düşündüm ama yönetmen [Caple] ve MGM bunun gereksiz olduğunu ve hiçbir şey eklemediğini hissettiler. Sanırım, MGM'de bir spin-off yapmak hakkında bazı konuşmalar var. Böylece daha fazlasını elde edebilirsiniz.” dedi.

    Sylvester Stallone'un bu yıl piyasaya sürdüğü Rocky IV Director's Cut ile Rocky hayranlarına son zamanlarda ekstra Ivan Drago içeriği verildi. Film için yeniden düzenlenmiş orijinal vizyon, kötü adam için biraz daha fazla bağlam sunuyor ve ona eskisinden daha fazla karakterizasyon sağlıyor. Stallone'un ayak izlerini takip eden Creed yıldızı Michael B. Jordan, Rocky spin-off serisini devam ettirecek olan Creed III'yi yönetmek için ilk yönetmenlik denemesini yapmaya hazırlanıyor. Creed'in uyuyan boks serisini yeniden canlandırması ile daha fazla Rocky karakteri alma şansımız var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top