Hesabım
    ''Batgirl'' Filminin Çekimleri Başladı

    Yönetmen Adil El Arbi, setten paylaştığı fotoğrafla çekimlerin başladığını duyurdu.

    Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen HBO Max filmi Batgirl'ün çekimleri başladı. DC Genişletilmiş Evreni'nin bir parçası olacak filmin senaryosu, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, BumblebeeShut In gibi filmlerin senaryolarına imza atan Christina Hodson tarafından yazıldı. Hodson ayrıca, şu sıralarda post prodüksiyon sürecinde olan diğer bir DC filmi The Flash'ın senaryosunu da yazdı.

    Filmde Batgirl/Barbara Gordon olarak daha önce In the Heights müzikalinde oynayan Leslie Grace'i izleyeceğiz. Oscar ödüllü J.K. Simmons da Gotham Şehri Polis Komiseri Jack Gordon olarak Grace'e eşlik edecek. Simmons, daha önce Zack Snyder tarafından yönetilen Justice League filminde de aynı rol ile izleyici karşısına çıkmıştı. 

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, The Outpost ve Bad Boys for Life filmlerinde oynayan Jacob Scipio ve oyunculuk kariyerine verdiği uzun aradan sonra geri dönen Brendan Fraser yer alıyor. Fraser, Batgirl'ün kötü karakteri Garfield Lynns / Firefly olarak karşımıza çıkacak, Scipio'nun filmde hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı. 

    Adil El Arbi'nin çekimlerin başladığını gösteren Instagram postu, Barbara Gordon'a ait Gotham Şehri Polis Departmanı masasına bir bakış sunuyor ve filmdeki kahramanın Gotham Şehri polisi olduğunu doğruluyor. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Adil El Arbi (@adilelarbi)'in paylaştığı bir gönderi

    Barbara'nın Batgirl'de bir Gotham Şehri polisi olması, karakterin çizgi romanlarda görünenden daha ilginç bir boyutta ele alınacağını göstermesi açısından heyecan verici bir haber oldu. Batgirl karakteri orijinal olarak, Adam West'in başrolde Batman olarak yer aldığı TV dizisinde, Batman'in bir kadın kopyası olarak yaratıldı. Daha sonra çizgi romanlarda ise, Komiser Gordon'un yerel kütüphanede çalışan kızı olarak tanıtıldı. 

    Filmin konusuyla ilgili henüz çok fazla bir bilgi olmasa da, Barbara Gordon'ın babasının altında çalışan bir polis olmasının, bir suç savaşçısına dönüşümünü nasıl etkileyeceği şimdiden merak uyandırıyor. Filmin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top