Hesabım
    ''Evde Tek Başına''daki Ev Konaklamaya Açılıyor

    ''Evde Tek Başına'' filminin hayranları, Noel tatili için McCallister'ların evini kiralayabilecek.

    1990 yapımı Evde Tek Başına'nın çekildiği ABD'nin Illinois eyaletinin Winnetka kentindeki ev, konaklamaya açılıyor. John Hughes tarafından yazılan ve Chris Columbus tarafından yönetilen film, Macaulay Culkin'i küçük yaşta bir star haline getirdi ve Joe Pesci, Daniel Stern, Roberts Blossom, Catherine O'HaraJohn Heard gibi oyuncuları barındıran kadrosuyla bir Noel klasiği haline geldi.

    Filmin geçtiği ev, Noel tatili boyunca, konut kirlama platformu Airbnb üzerinden yalnızca bir geceliğine kiralanabilecek. Rezervasyonlar 7 Aralık'ta başlayıyor. 4 dönümlük arazi içinde bulunan evin 14 odası var. Evde 4 yatak odası ve 3 de banyo bulunuyor. Evi kiralayan misafirleri, Kevin McCallister'ın (Macaulay Culkin) ağabeyi Buzz'ı oynayan aktör Devin Ratray karşılayacak.

    Airbnb, filmde McCallister ailesinin yaşadığı eve dair yayınladığı ilanda şu ifadelere yer verdi: 

    ''Sezonu McCallister tarzı kutlayın, ey pis hayvanlar. İlk kez, bir yaramazlık ekibi, Evde Tek Başına hikayesinin başladığı evde tatil rezervasyonu yapabilir (sinir bozucu davetsiz misafirlerin kesintisi olmadan). Büyük kardeş Buzz, McCallister'lar tatil için uzaktayken, çocukluk evindeki bir gecelik konaklamaya ev sahipliği yapacak. Misafirler, mükemmel bir şekilde budanmış bir ağaç dahil, bolca bubi tuzakları (ama merak etmeyin - onları kuracaksınız, onlardan kaçmayacaksınız!), Chicago'nun en iyi pizzası ve gerçek bir tarantulayla tanışma fırsatı ile rahat bir tatil manzarasının tadını çıkaracaklar. Ardından, arkanıza yaslanın ve film serisinin en yeni tatil macerasını izlemenin keyfini çıkarın'' 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Airbnb (@airbnb)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top