Hesabım
    Vincent Gallo Oyunculuğa Geri Dönüyor!

    Vincent Gallo, yaklaşık on yıllık aradan sonra yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Kült ve tartışmalı aktör-yönetmen Vincent Gallo, yaklaşık on yıllık uzun bir aradan sonra oyunculuğa geri dönüyor. Gallo, xXx: Return of Xander Cage, Eagle EyeDisturbia gibi filmlerden tanıdığımız yönetmen D.J.Caruso'nun gerilim filmi ''Shut In''de rol alacak. Film, eski muhafazakar basın kuruluşu, yeni film şirketi The Daily Wire'ın da ilk orijinal filmi olacak.

    En çok, yazdığı, yönettiği ve Christina Ricci ile başrolü paylaştığı Buffalo 66 filmi ile tanınan Vincent Gallo oyunculuk kariyeri boyunca Arizona Dream, Tetro, Trouble Every Day, House of the SpiritsEssential Killing gibi filmlerde rol aldı. Gallo en son 2013 yılında ''Jinrui Shikin'' adlı Japon filminde yer aldı. Yine son filmlerinden biri olan 2010 yapımı Essential Killing ile Venedik Film Festivali'nde En İyi Erkek oyuncu ödülünü alan Vincent Gallo, yaklaşık 10 yıl sonra ilk defa izleyici karşısına çıkacak.

    Shut In, şiddete meyilli eski kocası (Jake Horowitz) tarafından, iki çocuğuyla birlikte esir tutulan ve çok geç olmadan çocuklarını kurtarabilmek için her şeyi göze alan genç bir anneye odaklanıyor. Filmin başrolünde oyuncu ve şarkıcı Rainey Qualley oynuyor. Gallo,  şiddete başvuran eski kocanın "ahlaksız ve uyuşturucu delisi" suç ortağı rolüyle Shut In'de yer alıyor.

    Vincent Gallo, oyunculuğunun ve yönetmenliğinin yanı sıra kışkırtıcı yorumlarıyla da tanınıyor. The Daily Wire'ın ''hiciv'' olarak tanımladığı web sitesi, Yahudiler ve “koyu benizliler”le ilgili pasajlar nedeniyle ateş altında kaldı. Gallo, açık bir Trump hayranı ve politik bir muhafazakar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top