Hesabım
    Gerilim Filmi ''See For Me''den İlk Fragman!

    See For Me, ödüllü yönetmen Randall Okita'nın ikinci uzun metraj filmi.

    Kısa filmleriyle ve belgeselleriyle birçok ödül kazanan yazar, yönetmen ve yapımcı Randall Okita'nın 2016 yapımı The Lockpicker'dan sonraki ikinci uzun metraj filmi Kanada yapımı ''See For Me''den ilk fragman paylaşıldı. Gerilim türündeki filmin senaryosu, ilk uzun metraj film senaryolarını yazan Adam Yorke ve Tommy Gushue tarafından kaleme alındı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Skyler Davenport (NCIS: Los Angeles), Kim Coates (Sons of Anarchy), Jessica Parker Kennedy (The Flash), Laura Vandervoort (Bitten), Matthew Gouveia, Keaton Kaplan, Pascal Langdale, Emily Piggford, Joe Pingue ve George Tchortov yer alıyor.

    See For Me'nin konusu kısaca şöyle: Görme engelli eski bir kayakçı olan Sophie (Skyler Davenport), gözlerden uzakta bir malikanede yerleşir. Bir gece, grup hırsız malikaneye girer. Bu durum üzerine Sophie, görme engelli kişilere yardım etmek için tasarlanmış bir uygulama olan ''See For Me'' (Benim İçin Gör) aracılığıyla, eski bir asker olan Kelly'den (Jessica Parker Kennedy) yardım ister. Kelly, Sophie'nin işgalcilere karşı kendini savunması ve hayatta kalması için, onun ''gözleri olur.''

    Filmin 2022 yılının Ocak ayında vizyona girmesi bekleniyor.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top