Hesabım
    Hollywood'lu Türk, 24 Aralık'ta Sinemalarda!

    "Bunu ancak bir Türk yapabilirdi."

    Almanya yapımı komedi filmi Hollywood'lu Türk, 24 Aralık tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Yönetmenliğini ve başrolünü komedyen Murat Ünal'ın üstlendiği film, Bir Film tarafından Türkiye'de gösterime sokuluyor. Filmde, en büyük hayali oyunculuk olan ve Berlin'de yaşayan Alper adlı bir Türk'ün komik maceraları konu ediliyor. 

    Resmi özete göre; Berlin’de yaşayan Alper’in en büyük tutkusu oyunculuktur. Arzuladığı başarıya ulaşmak için rakiplerinin yanı sıra içinde yaşadığı toplumun önyargılarıyla da mücadele etmek zorunda kalan Alper, hem şöhrete uzanan yolu kısaltmak hem de hoşlandığı kızı etkilemek için İtalyan olduğu yalanını söyler. Rolünü sürdürmek kendisi için gittikçe güçleşen Alper’i birbirinden komik olaylar beklemektedir.

    Türk izleyicilerin büyük beğenisini kazanan yaratıcı senaryosuyla benzerlerinden ayrılan bu keyifli komedinin başrollerini başarılı Türk komedyen Murat Ünal, Jennifer Bischof ve İlkan Aydın üstleniyorlar. Filmin senaryosunu Ahmet Iscitürk ve Murat Ünal kaleme alırken, görüntü yönetmenliğini Jean-Pierre Meyer-Gehrke üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top