Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın Ödüllü Filmi ''Licorice Pizza''dan Altyazılı Fragman!

    Merakla beklenen film, ülkemizde 7 Ocak 2022'de vizyona girecek.

    Magnolia, There Will Be BloodBoogie Nights gibi filmlere imza atan ve sekiz kez Oscar'a aday gösterilen başarılı yönetmen Paul Thomas Anderson'ın merakla beklenen filminden Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı. 

    Eleştirmenlerden tam not alan film, 1970'li yıllarda geçen bir hikayeyi anlatıyor. Licorice Pizza, Alana Haim tarafından canlandırılan Alana Kain ve Cooper Hoffman tarafından canlandırılan Gary Valentine adlı iki gencin, San Fernando Vadisi'nde geçen büyüme ve ilk aşk hikayelerine odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Oscar'lı oyuncu Sean Penn, Bradley Cooper, Benny Safdie, Tom Waits, James KellySasha Spielberg gibi isimler de yer alıyor. Filmin orijinal senaryosu yönetmen Paul Thomas Anderson tarafından kaleme alındı.

    Licorice Pizza, geçtiğimiz günlerde dağıtılan Amerikan Ulusal Eleştirmenler Birliği Ödülleri'nde, 2021'in En İyi Filmi ödülüne layık görüldü. Ayrıca Anderson'a En İyi Yönetmen ve filmin başrol oyuncuları Alana Haim ile Cooper Hoffman'a En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü verildi. Paul Thomas Anderson, New York Eleştirmenler Birliği Ödülleri'nden de En İyi Senaryo Ödülü ile ayrıldı. Hollywood'da resmen başlayan ödül sezonunun ilk adımlarından olan bu törenlerden ödülle ayrılması filmin Oscar adaylığı için önemli bir referans oluşturuyor. 

    Filmin Türkiye için belirlenen vizyon tarihi 7 Ocak 2022. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top