Hesabım
    Yıldız Kadrolu ''The 355'' Filminden Yeni Altyazılı Fragman!

    The 355, 14 Ocak 2022'de sinemalarda!

    Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane KrugerLupita Nyong'o ve Bingbing Fan gibi yıldızların başrolde yer aldığı The 355, uluslararası kadın ajanların tüm dünyayı kaosa sürükleyecek olan ölümcül bir silahın peşine düşmesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce X-Men: Dark Phoenix filmini yöneten, aynı zamanda Mr. and Mrs. Smith, Sherlock HolmesThis Means War gibi filmlerin senaryosunu yazan ve onlarca filmin yapımcılığını üstelenen Simon Kinberg oturuyor.

    Senaryosu Theresa Rebeck ve Simon Kinberg tarafından yazılan filmin çıkış hikayesi Jessica Chastain'e ait. Yıldız oyuncu Deadline'a verdiği bir röportajda, The Help filminde rol aldığından beri kadınlardan oluşan bir ekiple birlikte bir ajan filmini hayata geçirmek istediğini söylüyor. 

    Jessica Chastain'in Mason ''Mace'' Brown adında bir CIA ajanını canlandırdığı filmde; Lupita Nyong'o bilgisayar uzmanı bir MI6 ajanı; Penelope Cruz, Kolombiya'li bir psikolog; Diane Kruger, Marie adındaki Alman bir ajanı ve Bingbing Fan, Lin Mi Sheng adında, görevi ekipteki kadınları izlemek ve eylemlerini raporlamak olan gizemli bir karakter olarak yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sebastian Stan, Edgar Ramírez, Toby SauerbackJason Wong gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top