Hesabım
    Netflix Yapımı ''Münih: Savaş Yaklaşıyor''dan Altyazılı Fragman!

    İkinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesinden hemen önce yaşanan olayları anlatan film, 21 Ocak'ta Netflix'te!

    Christian Schwochow tarafından yönetilen Münih: Savaş Yaklaşıyor, Avrupa'nın savaşın eşiğinde olduğu 1938 sonbaharında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Robert Harris'in çok satan kitabı Munich'ten uyarlanan film, Almanya, İtalya, Fransa ve İngiltere arasında imzalanan Münih Anlaşması'nı merkezine alıyor.

    Adolf Hitler'in Çekoslovakya'yı işgal etme hazırlığında olduğu dönemde, İngiltere başbakanı Neville Chamberlain barışçıl bir çözüm arayışındaydı ve Almanya'ya karşı ''Yatıştırma Politikası''nı uyguluyordu. Ancak, 1938 yılında imzalanan Münih Anlaşması'yla Çekoslovakya'nın sınırında yer alan Südet bölgesinin Almanya'ya verilmesi, yatıştırma politikasının bir işe yaramadığını gösterdi ve savaşa giden yolda son eşiğin atlanmasına neden oldu.

    Münih: Savaş Yaklaşıyor, anlaşma imzalanmadan önce gerçekleşen acil durum konferansında görev alan ve dost olan İngiliz memur Hugh Legat ve Alman diplomat Paul von Hartmann'ın kendilerini siyasi hileler ağının ve gerçek bir tehlikenin ortasında bulmasını anlatıyor.

    Filmde George MacKay, Jannis Niewöhner, Jessica Brown Findlay, August DiehlSandra Huller ve Oscar ödüllü Jeremy Irons oynuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top