Hesabım
    Gal Gadot'lu ''Cleopatra'' Filminin Yönetmeni Değişti

    Projeden ayrılan Patty Jenkins'in yerini Kari Skogland aldı.

    DC Comics filmlerinin Wonder Woman'ı Gal Gadot, şu sıralarda tarih sahnesinde yer almış etkileyici bir kadını, Mısır Kraliçesi Kleopatra'yı canlandırmaya hazırlanıyor. Antik Mısır'ın son Hellenistik kraliçesi Kleopatra, 1963 yılında Joseph L. Mankiewicz tarafından yönetilen ünlü filmle sinemaya konu olmuş ve bu filmde Kleopatra'yı canlandıran Elizabeth Taylor, neredeyse adı Kleopatra ile birlikte anılan bir ikon haline gelmişti.

    Gal Gadot'un başrolünde yer alacağı Cleopatra filmi henüz ön hazırlık aşamasında. Projede başka hangi oyuncuların yer alacağı bilinmiyor. Filmi Wonder Woman ve Wonder Woman 1984 filmlerini yöneten Patty Jenkins'in yöneteceği açıklanmıştı. Fakat Wonder Woman 3 için daha fazla enerji ve vakit ayırmak istediğini söyleyen Jenkins filmin yönetmenliğinden ayrıldı. Onun yerine yönetmen koltuğuna oturan isim The Falcon and The Winter SoldierThe Handmaid's Tale gibi yapımlarda yönetmenliği üstlenen Kari Skogland oldu. Patty Jenkins, hala yapımcı olarak Cleopatra'da yer alıyor.

    Yönetmen Patty Jenkins'in Wonder woman 3 ile birlikte üzerinde çalıştığı diğer bir film Star Wars: Rogue Squadron'du. Ancak, geçtiğimiz ay, Jenkins'in yoğun çalışma programı gerekçe gösterilerek filmin 2022'de başlaması planlanan çekimleri belirsiz bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı. Jenkins'in Cleoptra projesinden ayrılması, Rogue Squandron'un çekimlerinin de daha erken bir tarihte başlamasını sağlayabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top