Hesabım
    ''Return to Hogwarts''tan İlk Görsel Yayınlandı!

    HBO, Harry Potter 20. Yıl Özel Buluşması Return to Hogwarts'tan ''altın üçlü''nün yer aldığı ilk görseli yayınladı.

    Yeni yılın ilk günü, HBO Max'te, Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yılı şerefine tam adı Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts olan özel bir retrospektif yayınlanacak. Bu özel buluşmada başta serinin ''altın üçlüsü''  Daniel RadcliffeRupert Grint ve Emma Watson olmak üzere sekiz filmlik Harry Potter serisinde yer alan oyuncular bir araya gelecekler. 

    Serideki filmlere derinlemesine bir bakış sunacak olan retrospektif, oyuncularla ve film ekibiyle yapılan derinlemesine röportajlar içerecek ve izleyenleri, tüm zamanların en sevilen film serilerinden birine doğru büyülü bir yolculuğa çıkaracak. Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen retrospektiften Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'ın yer aldığı ilk görsel paylaşıldı.

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kısa bir fragmanda, filmlerde Hagrid karakterine hayat veren Robbie Coltrane, Neville Longbottom olarak tanıdığımız Matthew Lewis ve Weasley ailesinin babası Arthur Weasley karakterini canlandıran Mark Williams'ı görmüştük. Serinin ana karakterleri fragmanda yer almamıştı, ancak yayınlanan fotoğrafta üçünü de Hogwarts'taki Gryffindor ortak salonunun dekorunu yansıtan bir ortamda sohbet ederken görüyoruz.

    Aşağıda izleyebileceğiniz fragmanda da belirtildiği üzere, Return to Hogwarts'ta, Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco Malfoy), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Evanna Lynch (Luna Lovegood) ve daha birçok isim yer alacak. 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top