Hesabım
    New York Times, 2021'in En İyi Oyuncularını Seçti!

    2021'in sonuna yaklaştığımız günlerde The New York Times dergisi, 2021'in En İyilerini listelemeye devam ediyor. İşte 2021'in En İyi Oyuncuları...

    2022'ye girmemize sayılı günler kala, yılın en iyi filmlerini, dizilerini, oyuncularını sıralayan listeler çoğaldı. The New York Times dergisi de 2021'in En İyi 13 oyuncusunu listeledi ve oyuncuların özel olarak çekilmiş fotoğraflarıyla birlikte yayınladı.

    Listede Kristen Stewart, Will SmithBenedict Cumberbatch gibi isimleri Oscar dedikodularında geçen oyuncuların yanı sıra; karantinada, tek bir odada geçen Inside filmine imza atan komedyen ve oyuncu Bo Burnham da yer alıyor. Listede ayrıca Céline Sciamma tarafından yazılıp yönetilen Petite Maman (Küçük Anne) filminin küçük yıldızları, ikiz kardeşler Joséphine Sanz ve Gabrielle Sanz'ın yer alması dikkat çekiyor.

    Listede aynı filmde yer alan birden çok oyuncuya yer verildiğini de görüyoruz: Rebecca Hall'un yönettiği Netflix yapımı Passing'in her iki başrol oyuncusu Tessa Thompson ve Ruth Negga ile Mike Mills'in yönettiği C'mon C'mon'ın başrolleri Joaquin Phoenix ve Gabby Hoffmann.

    Gelin, 2021'in en iyi oyuncularını ve yer aldıkları filmleri birlikte inceleyelim... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top