Hesabım
    ''Kirpi Sonic 2''den Dublajlı Fragman

    Kirpi Sonic'in devam filmi olan Kirpi Sonic 2'den Türkçe dublajlı fragman paylaşıldı.

    Küçük, mavi ve çok hızlı hareket edebilen Kirpi Sonic'in devam filminden Türkçe dublajlı fragman geldi. Kirpi Sonic 2, ilk filmi de yöneten Jeff Fowler tarafından yönetiliyor. Filmin senaryosu da yine ilk filmin de senaryosuna imza atan Patrick Casey ve Josh Miller tarafından yazıldı.

    Filmde Dr. Robotnik rolüyle sevilen oyuncu Jim Carrey yer alıyor. Carrey'e X Men, EnchantedWestworld gibi yapımlarda izlediğimiz James Marsden eşlik ediyor. Sonic'in orijinal seslendirmesini, ilk filmde olduğu gibi Ben Schwartz üstlenirken; devam filminde Idris Elba da Knuckles karakterini seslendirerek kadroya katılıyor. 

    Dünya çapında ççok satan video oyun karakterinden uyarlanan Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyordu. Filmde, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'in her yerde devlet tarafından aranmasını; Sonic'in ise bu sırada şeytani Dr. Robotnik'in (Carrey) ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmasını ve bu sırada kasabanın şerifi Tom (Marsden) ile yardımlaşmasını izlemiştik.

    Kirpi Sonic 2'nin kousu ise kısaca şöyle: Green Hills'e yerleştikten sonra, Sonic daha fazla özgürlüğe hazırdır. Tom ve Maddie tatile giderken onu evde bırakmayı kabul eder. Ancak, onlar gider gitmez Dr. Robotnik geri döner. Sonic, bu sefer yeni bir ortak olan Knuckles ile birlikte, medeniyetleri hem inşa etme hem de yok etme gücüne sahip bir zümrüt arayışı içindedir. Sonic, kendi yardımcısı Tails ile birlik olur ve zümrüt yanlış ellere düşmeden önce onu bulmak için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top