Hesabım
    Silikon Vadisi Dolandırıcısının Hayatı Film Oluyor, Başrolde Jennifer Lawrence Var!

    Apple TV + filmi ''Bad Blood''u, ''Don't Look Up'' filminin de yönetmeni olan Adam McKay yönetiyor.

    Apple TV+, Silikon Vadisi'ni dolandıran Elizabeth Holmes’ün hikayesini filme uyarlıyor. Filmin başrolünde Jennifer Lawrence yer alacak. John Carreyrou tarafından yazılan ve 2018 yılında yayınlanan Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Vanessa Taylor ve Adam McKay kaleme alıyor. Carreyrou'nun kitabı 2020 yılında ''Kötü Kan'' adıyla Türkçeye de çevrilmişti.

    Bad Blood'un yönetmen koltuğunda Adam McKay oturuyor. The Big Short ile En İyi Senaryo dalında Oscar kazanan McKay'in son filmi Don't Look Up bu ayın son haftasında Netflix'te gösterime girecek. Adam McKay ve Jennifer Lawrence, Don't Look Up'ta da birlikte çalıştılar.

    Filme konu olan Elizabeth Holmes, 2003'te 19 yaşındayken kurduğu Theranos adlı şirketle, kan tahlili konusunda yeni bir teknoloji ortaya koyduğunu iddia etti ve kısa süre içerisinde kendisini kanıtlamayı başardı. Holmes, öne sürdüğü teknoloji sayesinde şirketine milyarlarca dolarlık yatırım aldı ancak 2015 yılında bütün bunların büyük bir yalan olduğu ortaya çıktı. Şirketin sahip olduğu 4.5 milyar dolarlık servet bir anda eridi ve Theranos açılan davalar sonucunda 2018 yılında kapatıldı. Holmes davası ise, iddianamesi 2018'in Haziran'ında tamamlanmasına rağmen henüz görülmedi. 

    Bad Blood için, Apple ve Legendary birlikte çalışacak. 2016 yılından beri hayata geçirlmek üzere çalışılan projenin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da oyuncu kadrsounda Lawrence haricinde hangi isimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top