Hesabım
    ''West Side Story'' Karakter ve Oyuncu Rehberi

    Ünlü müzikal ''West Side Story''nin Spielberg imzalı uyarlamasında hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

    Dram, savaş, gerilim, bilim kurgu, korku gibi çeşitli türlerde filmlere imza atan Steven Spielberg, ilk kez deneyeceği müzikal türü için 1957 yapımı ünlü müzikal Batı Yakası'nın Hikayesi'ni sinemaya uyarlamaya karar verdi. Batı Yakası'nın Hikayesi, 1961 yılında da sinemaya uyarlanmış ve Jerome Robbins ile Robert Wise tarafından yönetilen film; En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu da dahil olmak üzere tam 10 dalda Oscar kazanarak sinema tarihinin en ikonik müzikalleri arasına yerleşmişti.

    William Shakespeare'in ünlü oyunu Romeo ve Juliet'ten uyarlanan müzikal, yine  iki düşman aile arasında hayat bulmaya çalışan bir aşk hikayesini anlatıyor denilebilir. Kendilerine ''Jetler'' diyen New Yorklu gençler ile ''Köpekbalıkları'' olarak anılan, New York'a göçen Porto Rikolu gençler arasındaki çekişmeyi danslar ve şarkılar yoluyla anlatan filmin merkezinde; New Yorklu Tony ile Porto Rikolu Maria'nın imkansız aşkı yer alıyor.

    Usta yönetmen Steven Spielberg'in dokunuşlarıyla yeniden şekillenen West Side Story, dokunaklı hikayesi, muhteşem dans kareografileri ve hareketli şarkılarıyla, sinema salonlarında izleyicilerini bekliyor.

    Biz de filmdeki karakterleri ve o karakterleri canlandıran oyuncuları tanımanız için bir rehber hazırladık. Gelin West Side Story'nin, her biri büyük bir yıldız olma potansiyeli genç oyunculardan ve onlara eşlik eden deneyimli isimlerden oluşan kadrosunu birlikte inceleyelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top