Hesabım
    Tom Holland ve Zendaya, Spider-Verse Kahramanı Miles Morales'e Katılmak İstiyor!

    Spider-Man: No Way Home için basın turlarına katılan oyuncular, animasyon Spider-Verse evreninde yer almak istediklerini söylediler.

    Bu cuma vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home'un oyuncuları Tom Holland ve Zendaya, animasyon Spider-Verse dünyasının bir parçası olmak istediklerini açıkladılar. 2018 yapımı animasyon film Spider-Man: Into the Spider-Verse (Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde), farklı evrenlerde yer alan örümcek adamların yollarının kesişmesini ve kendi evreninin örümcek adamı olan genç Miles Morales'ın hikayesini anlatıyordu.

    Animasyon stili, senaryosu, karakterleri ve mizahıyla büyük beğeni toplayan film ve Akademi Ödülleri'nde En İyi Uzun Metraj Animasyon Film Oscar ödülünü kazanan filmin devam filmi de geliyor. İki part halinde yayınlanacak devam filminin ilki, Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) 2022 yılının sonbaharında izleyicilerle buluşacak.

    Tom Holland ve Zendaya, Spider-Man: No Way Home için katıldıkları basın turunda, Miles Morales'in animasyon dünyasında yer alma fikrinden duydukları heyecanı dile getirdiler. Zendaya, ''Sadece bir telefon bekliyorum. Bizi arayın. Biz de filmde yer almak istiyoruz.'' dedi. Tom Holland ise Marvel'ın Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal'ın, No Way Home filminin çekimleri sırasında kendisine bu fikirden bahsettiğini ancak o günden beri kimsenin kendisini bu fikirle ilgili aramadığını söyledi.

    Holland ve Zendaya'nın açıklamalarından sonra, Spider-Man: Into the Spider-Verse yapımcısı Christopher Miller, Zendaya'nın ''Bizi arayın'' çağrısına gönderme yapan bir tweet paylaşarak bu projenin hayata geçme ihtimalini kuvvetlendirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top