Hesabım
    Yarı-Otobiyografik Spielberg Filmi ''The Fabelmans''ın Vizyon Tarihi Açıklandı

    Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren West Side Story ile olumlu yorumlar toplayan ünlü yönetmen Steven Spielberg, yeni filminde kendi gençliğini anlatacak.

    Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren, Steven Spielberg filmi West Side Story, gişedeki yolculuğuna devam ederken usta yönetmen Spielberg çoktan sıradaki filmi için çalışmalara başladı. The Fabelmans adındaki yarı-otobiyografik filmde, Spielberg kendi gençlik yıllarına dayanan bir hikayeyi anlatacak.

    Spielberg, çocukluğunun geçtiği ve kişiliğinin şekillenmesinde büyük etkisi olan Arizona'da geçen filmin senaryosunu LincolnMunich ve West Side Story filmlerinde de birlikte çalıştığı Tony Kushner ile birlike kaleme alıyor. 

    Geçtiğimiz yaz ön hazırlık aşaması başlayan The Fabelmans'ın vizyon tarihi 23 Kasım 2022 olarak açıklandı. Filmin oyuncu kadrosunda Michelle Williams, Seth RogenPaul Dano ve Gabriel LaBelle gibi isimler yer alıyor. Michelle Williams ve Paul Dano'nun, Spielberg'in anne ve babasından esinlenerek yazdığı karkterlere hayat vermesi bekleniyor. Filmin merkezinde, genç oyuncu Gabriel LaBelle tarafından canlandırılan Sammy karakteri yer alıyor. Seth Rogen'in ise Spielberg'in amcasından esinlenen bir karakteri canlandıracağı biliniyor.

    Filmin konusuyla ilgili ayrıntılar henüz açıklanmasa da Steven Spielberg'in, yani Hollywood'un ticari açıdan en başarılı yönetmenlerinden biri olan bir sinema aşığının gelişimine odaklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top