Hesabım
    Ana De Armas ve Ben Affleck'in Erotik Gerilim Filmi Yayınlanacağı Platformu Buldu

    Disney'in sinemalarda gösterime sokmama kararı aldığı ''Deep Water'' filminin Hulu ve Amazon'da yayınlanacağı açıklandı.

    Ben Affleck ve Ana De Armas'ın, yaklaşık bir yıl sürdükten sonra sona eren romantik ilişkisini başlatan gerilim filmi Deep Water, vizyon tarihinin birkaç kez değişmesinin ardından, Disney tarafından vizyondan tamamen çekilmişti. İzleyicilerle buluşup buluşamayacağı merak konusu olan filmin, ABD'de Hulu'da ve uluslararası olarak Amazon Prime'da yayınlanacağı duyuruldu. Gösterim tarihi ise henüz belli değil.

    Aslında Ocak 2022'de sinemalarda olması planlanan filmin iptal edilmesinin gerekçesinin, eski sevgilisi Jennifer Lopez ile yeniden bir araya gelen Ben Affleck'in Ana De Armas ile filmin tanıtımları için bir araya gelmek istememesi olduğu iddia ediliyor. Sosyal medyada bu kararın arkasında Jennifer Lopez'in olduğuna dair dedikodular ve espirler yapılıyor. 

    Disney'in 1994 tarihli Color of Night filminden sonraki ilk erotik filmi olan Deep Water, mutsuz bir evlilğe sahip bir çiftin hayatına odaklanıyor. Vic ve Melinda Van Allen, evliliklerinde sorun yaşayan bir çiftir. Uzun süredir yaşadıkları sıkıntı, aralarında sevginin de giderek azalmasına neden olur. Evliliklerini sonlandırmak istemeyen çift, birbirlerinin başkaları ile görüşmelerine izin vererek boşanmaktan kaçınmaya çalışır. Ancak Melinda'nın görüştüğü kişilerin tek tek ortadan kaybolması, Vic'in baş şüpheliler arasında yer almasına neden olur.

    Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce Flashdance, Fatal Attraction, Indecent ProposalUnfaithful gibi filmlere imza atan Adrian Lyne oturuyor. Deep Water'ın senaryosu ise Zach Helm ve Sam Levinson tarafından, Patricia Highsmith'in romanından uyarlandı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top