Hesabım
    "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts"tan İlk Poster Paylaşıldı!

    Harry Potter 20. yıl özel buluşması Return to Hogwarts'tan bütün oyuncuların yer aldığı ilk poster paylaşıldı.

    Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin vizyona girmesinin 20. yılı şerefine başta serinin ''altın üçlüsü''  Daniel RadcliffeRupert Grint ve Emma Watson olmak üzere sekiz filmlik Harry Potter serisinde yer alan oyuncuların bir araya geldiği bir retrospektif yayınlanacak. Yeni yılın ilk günü HBO Max'te yayınlanacak ve tam adı Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts olan bu Hogwarts buluşmasında, oyuncularla ve film ekibiyle yapılan röportajlar izleyenleri, tüm zamanların en sevilen film serilerinden birine doğru büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

    Return to Hogwarts'ta, Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco Malfoy), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Robbie Coltrane (Hagrid), Matthew Lewis (Neville Longbottom),  Mark Williams (Arthur Weasley), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) ve daha birçok isim yer alacak. 

    Geçtiğimiz günlerde kısa bir fragman ve ardından da altın üçlünün yer aldığı ilk görsel paylaşılmıştı. Fragmanda bazı oyunculara Hogwarts mektubu gittiğini ve onların da Hogwarts Ekspresi'ne binmek için 9 3/4  numaralı perona gittiklerini görmüştük. Yayınlanan ilk fotoğraf ise  Daniel RadcliffeRupert Grint ve Emma Watson'ın Gryffindor salonuna benzeyen bir dekorda birbirleriyle sohbet ettiklerini gösteriyordu.

    Şimdi de Return to Hogwarts'ın oyuncuların yer aldığı ilk resmi posteri yayınlandı. Posterde, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'ta yer alacak olan bütün Hogwarts öğrencilerini, Hogwarts büyük salonunda görüyoruz. Yeni yıl yaklaştıkça, Harry Potter hayranlarının Hogwarts'a geri dönüş heyecanı daha da artıyor.

    İşte Harry Potter 20. yıla özel buluşmasının ilk posteri:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top