Hesabım
    Sandra Bullock ve Channing Tatum'lu 'The Lost City'den İlk Fragman!

    Başrollerinde Sandra Bullock ve Channing Tatum'um rol aldığı filmde ayrıca Daniel Radcliffe ve Brad Pitt yer alıyor.

    Aaron NeeAdam Nee tarafından yönetilen The Lost City, yazdığı romanda yarattığı kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın hikayesini konu ediyor. Sandra Bullock, toplumdan uzakta yaşamayı tercih eden ve romantik macera kitapları yazan Loretta Sage karakterini canlandırıyor. Loretta'nın kitabında anlattığı kayıp arkeolojik şehrin gerçekten var olmasının ortaya çıkması ise işleri karıştırıyor. Loretta, şehirdeki gizli hazineyi bulması için Daniel Radcliffe tarafından canlandırılan Fairfax karakteri tarafından kaçırılınca, aslında yalnızca bir model olan fakat Loretta'nın yazdığı romanlarda kendisinden esinlenerek yazdığı kahramanı fazla içselleştiren Dash (Channing Tatum) onu kurtarmak için peşinden geliyor.

    Loretta, gerçek bir maceracı olmadığı gibi, Dash de gerçek bir kahraman değil. Neyse ki karşılarına onları kurtaracak gizemli bir adam çıkıyor. Filmde misafir oyuncu olarak yer alan Brad Pitt'in karakterinin adı henüz belli olmasa da fragmanda, Sandra Bullock ve Channing Tatum'a katıldığını görüyoruz. 

    Senaryosu Oren Uziel ve Dana Fox tarafından yazılan aksiyon komedisi The Lost City'nin ülkemizde 25 Mart 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. The Lost City, 2022'de Sandra Bullock ve Brad Pitt'i birlikte izleyeceğimiz tek film değil. İkili aynı zamanda Bullet Train adlı aksiyon filminde de birlikte rol alıyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top