Hesabım
    'Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi' Filminden Teaser!

    Sevilen animasyon film Minyonlar'ın devam filmi Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi filminden teaser paylaşıldı.

    2015 yılında vizyona giren Minyonlar filmi, ilk olarak 2010 yapımı Çılgın Hırsız filminde karşımıza çıkan Minyonlar'ın tarihini,  Çılgın Hırsız'daki kötü yürekli Gru'yla tanışmadan önceki dönemlerde neler yaşadıklarını anlatıyordu.  

    Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi ise, minyonlar ile çocuk yaştaki Gru'nun bir araya gelişini anlatacak. Filmin konusu kısaca şöyle: Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

    Kyle BaldaBrad Ableson ve Jonathan Del Val tarafından yönetilen filmin senaryosunu Matthew Fogel ve Cinco Paul kaleme aldı. Filmde Gru karakterini her zamanki gibi Steve Carell seslendirecek. Orijinal seslendirme kadrosunda ayrıca Jason Segel, Russell Brand, Julie AndrewsWill Arnet gibi isimler yer alıyor. 

    Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi'nin 1 Temmuz 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top