Hesabım
    Andy Garcia, Oscar Isaac ve Megan Fox'u Bir Araya Getiren 'Big Gold Brick'ten İlk Fragman!

    2022'nin iddialı komedi filmlerinden olan Big Gold Brick, Brian Petsos tarafından yazıldı ve yönetildi.

    Andy GarciaOscar Isaac ve Megan Fox'u bir araya getiren fantastik komedi filmi Big Gold Brick'ten ilk fragman yayınlandı. Yönetmen Brian Petsos'un ilk uzun metrajlı filmi olan Big Gold Brick, acemi bir yazar olan Samuel Liston'ın, kendisine arabayla çarpıp hastanede yatmasına neden olan esrarengiz bir adam  tarafından, biyografisini yazması için işe alınmasını ve bu süreçte yaşanan enteresan olayları anlatıyor.

    Big Gold Brick, 2022'nin iddialı komedi filmlerinden biri. Filmde, Andy Garcia, yazarı işe alan Floyd Deveraux karakterini canlandırırken; yazar Samuel Liston karakterine The OAThe Place Beyond the Pines gibi yapımlarda izlediğimiz Emory Cohen hayat veriyor. Megan Fox ise Floyd'un, başarılı bir avukat olan ikinci eşi Jacqueline'i canlandırıyor. Floyd Deveraux karakterinin çocukları olarak; daha önce Truth or Dare, Fantasy IslandScream 4 gibi korku filmlerinde rol alan Lucy Hale ve GhostwriterSpiral gibi yapımlarda yer alan Leonidas Castrounis'i izleyeceğiz. Oscar Isaac'in canlandırdığı Anselm karakterinin hikayedeki yeri ve diğer karakterlerle olan bağlantısı ise gizemini koruyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Alys Crocker, Shiloh FernandezFrederick Schmidt gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu da Brian Pestos kaleme aldı. Big Gold Brick'in 25 Şubat'ta yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top