Hesabım
    Robert Eggers'ın Yeni Filmi 'The Northman'den İlk Afiş ve Fragman!

    'The Witch' ve 'The Lighthouse' filmleriyle beğeni toplayan Robert Eggers'ın üçüncü uzun metraj filmi 'The Northman'in ilk fragmanı ve resmi posteri paylaşıldı.

    Robert Eggers'ın son filmi The Northman'ın ilk fragmanı ve resmi afişi paylaşıldı. Alexander SkarsgårdNicole KidmanWillem Dafoe, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, BjörkHafþór Júlíus Björnsson gibi isimlerin yer aldığı yıldızlar geçidi gibi bir kadroya sahip olan film, 10. yüzyıl İzlanda'sında geçen bir Viking intikam destanını konu ediyor.

    2015 yapımı The Witch ve 2019 yapımı The Lighthouse filmleriyle büyük beğeni toplayan ve gelecekteki projeleri merakla beklenen Robert Eggers, The Northman'ın senaryosunu İzlandalı şair ve yazar Sjón ile birlikte kaleme aldı. Filmin çekimleri 2020 yılının Mart ayında Kuzey İrlanda'da başladı ve Covid-19 pandemisinin patlak vermesiyle hemen durduruldu. Çekimler geçtiğimiz Ağustos ayında yeniden başladı. 

    Eggers, daha önce Anya Taylor-Joy ile The Witch'te, Willem Dafoe ile ise The Lighthouse'ta çalışmıştı. Yönetmen, The Northman'de yalnızca bu isimlerle değil daha önceki projelerinde birlikte çalıştığı ve The Lighthouse ile Oscar adaylığı elde eden görüntü yönetmeni Jarin Blaschke ve kurgucu Louise Ford ile bir araya geldi. Filmin yapımcılığını ise Mark HuffamLars Knudsen ve Arnon Milchan üstleniyorlar.

    The Northman'in 1 Nisan 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top