Hesabım
    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, Türkiye Gişesini Salladı

    Örümcek Adam fırtınası, rekorlarla geldi!

    Örümcek Adam serisinin son filmi Spider Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok), rekorlarla ve başka rekor ihtimalleriyle biltikte Türkiye gişesine giriş yaptı. 17-19 Aralık hafta sonu rakamlarına göre film, 934.599 biletli izleyici tarafından izlendi. Pandemi döneminin en iyi açılış günü ve açılış hafta sonu rekorlarını kıran filmin başka başarıları da var.

    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, bu sonuçla, sadece pandeminin değil, gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyi açılış yapan ikinci yabancı filmi unvanını almayı başardı. Ayrıca, 2021 yılında en çok izlenen film olan Hızlı ve Öfkeli 9 filmini de haber yayına hazırlandığı sıralarda geçmeyi başardı ve zirveye oturdu. Pandemiden bu yana en çok izlenen film de yine bu film oldu.

    Bakalım, filmin toplam hasılatı, gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler listesinde kaçıncı sıraya yükselmesini sağlayacak. Bu arada, yine son iki yılın en çok film izlenen hafta sonu da Örümcek Adam katkısıyla 17-19 Aralık 2021 oldu ve 1.185.982 izleyici salonları doldurdu. Geçen hafta ilk iki sırayı alan Aykut Enişte 2 ve Dayı: Bir Adamın hikayesi, 2 ve 3. sırayı aldılar.

    İlk 10'a girmeyi başaran diğer filmlere gelince; Maşa İle Koca Ayı 4, Enkanto: Sihirli Dünya, Clifford Büyük Kırmızı Köpek, Lain, Gucci Ailesi, Resident Evil: Raccoon Şehri ve Akif, karşımıza çıkıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • ''Spider-Man: No Way Home'' Galasına Serinin MJ'i Zendaya Damga Vurdu
    • Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'tan Rekor Açılış
    • Örümcek Adam'ı Canlandıran En İyi 10 Oyuncu
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top