Hesabım
    Tom Holland ve Zendaya'nın İlişkisi, Spider-Man Yapımcısının Uyarılarına Rağmen Başladı

    Peki yapımcı Amy Pascal, çifti neden uyardı?

    Şu anda vizyonda izlenme rekorları kırmakta olan Spider-Man: No Way Home'un yıldızları Tom Holland ve Zendaya'nın filmlerdeki aşkı gerçek oldu. Genç oyuncuların hem kırmızı halıdaki birliktelikleri hem de sosyal medyada birbirlerine yaptıkları jestlerle hayranların da kalbini kazandı.

    Fakat, bu ilişki herkesi memnun etmemiş. Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal, serinin Peter Parker'ı olarak Tom Holland'ı ve MJ'i olarak Zendaya'yı işe aldıklarında, her ikisiyle de ayrı ayrı görüşerek ilişkiye başlamamaları konusunda uyarmış. 

    Tom Holland ve Zendaya, beyaz perdedeki aşklarını gerçek hayata taşıyan ilk Spider-Man çifti değil. 2002 - 2007 yılları arasında Spider-Man karakterini canlandıran Tobey Maguire ve Mary Jane'i canlandıran Kirsten Dunst, ilk filmin çekimleri sırasında çıkmaya başlamış ve ikinci filmden biraz sonra ayrılmışlardı.

    2012 ve 2014 yıllarındaki The Amazing Spider-Man filmlerinin Spider-Man'i Andrew Garfield ve filmdeki sevgilisi Gwen Stacy'i canlandıran Emma Stone'un aşkı da gerçek olmuş, ikili ilk filmlerini çekerken ilişkiye başlamış ve yaklaşık dört yıl sonra ayrılmışlardı.

    İlk beş Spider-Man filminin yürütücü yapımcısı olan, son üçlemenin ise yapımcılığını üstlenen Amy Pascal, Spider-Man çiftlerini bir araya getirenin ne olduğunu bilmediğini fakat her ihtimale karşı Tom Holland ve Zendaya'yı uyardığını açıkladı. Pascal, New York Times'a verdiği röportajda, henüz ilk filmin çekimleri bile başlamamışken, ikisiyle de özel olarak görüşerek ilişkiye başlamamaları konusunda uyardığını, bunun işleri fazlasıyla karıştırdığını söylediğini belirtti. Amy Pascal, aynı tavsiyeyi Andrew Garfield ve Emma Stone'a da verdiğini ama onların da bu tavsiyeyi görmezden geldiğini açıkladı.

    Spider-Man çiftlerinin, film aşklarını gerçek hayata taşımalarına neyin neden olduğunu, Amy Pascal gibi biz de bilmiyoruz. Ama tarihin kendisini tekerrür ettiği görülüyor. Umarız ki Zendaya ve Tom Holland'ın ilişkileri, diğer çiftlerin aksine uzun soluklu olur ve Amy Pascal'ın endişeleri boşa çıkar. Tabii bütün bu olaylar, akıllara bir de şu soruyu getiriyor: Tobey Maguire ve Kirsten Dunst arasında ne yaşanmıştı ki Amy Pascal kendisini sonraki Spider-Man'lere ilişki tavsiyesi vermek zorunda hissetti?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top