Hesabım
    Romantik Komedi 'I Want You Back'ten İlk Fragman Geldi!

    Jason Orley tarafından yönetilen film, 11 Şubat'ta Amzon Prime'da yayınlanacak.

    Amazon Prime'ın merakla beklenen romantik komedi filmi I Want You Back'ten ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde; Venom, GiftedHouse of Lies gibi yapımlarda izlediğimiz, aynı zamanda birçok animasyon filmde ve dizide seslendirme yapan Jenny Slate ve It's Always Sunny in Philadelphia, Fist FightPacific Rim gibi yapımlarda rol alan Charlie Day yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jason Orley oturuyor.

    Senaryosu, daha önce Love, Simon ve This is Us gibi yapımların senaryolarına imza atmış olan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından kaleme alınan filmin konusu kısaca şöyle: 30'lu yaşlardaki Emma (Jenny Slate) ve Peter (Charlie Day), artık evlilik ve çocuk gibi büyük anların eşiğinde olduklarını düşünürler. Ancak tam da bu sırada sevgilileri tarafından terk edilirler. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Emma ve Peter, çok geçmeden onları terk eden sevgililerinin yeni ilişkilere başladığını öğrenince iyice dehşete kapılırlar ve eski sevgililerinin yeni ilişkilerini sabote etmek için, beklenmedik sonuçları olan bir plan yaparlar.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Scott Eastwood, Isabel May, Jami GertzGina Rodriguez gibi isimler yer alıyor. Eğlenceli fragmanıyla dikkat çeken I Want You Back, sevgililer gününden hemen önce, 11 Şubat'ta Amazon Prime'da yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top