Hesabım
    Andrew Garfield'ın Spider-Man'i Geri Mi Dönüyor?

    Söylentilere göre, Sony, Andrew Garfield'lı The Amazing Spider-Man serisine devam etmeyi düşünüyor.

    Spider-Man: No Way Home'un vizyona girmesiyle birlikte The Amazing Spider-Man (2012) ve The Amazing Spider-Man 2 (2014) filmlerinde izlediğimiz Andrew Garfield'ın canlandırdığı Spider-Man de geri dönüş ve bir kez daha izleyiciyle buluşmuş oldu. 

    The Amazing Spider-Man serisinin 2014 yılında son bulmasıyla birlikte, Garfield'ın Spider-Man'inin hikayesinin devam etmeyeceği düşünülüyordu fakat No Way Home bunun aksini gösterdi. Andrew Garfield'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki varlığının yarattığı heyecan dalgasını gören Sony, birtakım söylentilere göre, The Amazing Spider-Man serisine devam etmeyi düşünüyor.

    Serinin hayranları ise Twitter üzerinden bir araya gelerek #MakeTASM3 (Make The Amazing Spider-Man 3 - The Amazing Spider-Man 3'ü Yapın) etiketini gündeme sokmayı, böylece Sony'nin şimdilik yalnızca bir söylenti olan fikrini desteklediklerini göstermeyi planlıyorlar.

    Andrew Garfield'ın daha önce verdiği röportajlarda alıntılar paylaşarak, onun Spider-Man'in ruhunu en iyi anlayan oyuncu olduğunu savunan hayranlar, The Amazing Spider-Man'in hikayesinin bir sona bağlanmadan bitmesinin haksızlık olduğunu dile getiriyorlar. Ayrıca Andrew Garfield'ın Spider-Man'i ile Tom Hardy'nin canlandırdığı Venom karakterini aynı filmde görmek isteyen hayranlar da seslerini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyorlar.

    Her ne kadar şimdilik bu yönde resmi bir açıklama yapılmış olma da, Spider-Man: No Way Home gösterdi ki Marvel'ın çoklu evreninde artık hiçbir şey imkansız değil. Kim bilir, belki de Andrew Garfield'ın Spider-Man'i gerçekten geri döner...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top