Hesabım
    Sandra Bullock, Brad Pitt'in 'The Lost City'e Nasıl Dahil Olduğunu Anlattı

    Sandra Bullock ve Channing Tatum'lu The Lost City filminde Brad Pitt de misafir oyuncu olarak yer alıyor. Peki yıldız oyuncu projeye nasıl dahil oldu?

    2022'nin en eğlenceli filmlerinden biri olmaya aday olan The Lost City'de, filmin başrollerinde yer alan Sandra BullockChanning Tatum ve Daniel Radcliffe'in yanı sıra Brad Pitt de misafir oyuncu olarak rol alıyor. Sandra Bullock, aksiyon komedisi türündeki filmde misafir oyuncu olarak yer alan Brad Pitt'in projeye nasıl dahil olduğunu anlattı.

    Sandra Bullock'un, Entertainment Weekly'e verdiği röportaja göre, Brad Pitt, The Lost City'e katılmayı, Bullock'un Bullet Train filminin kadrosuna katılmasına karşılık kabul etmiş. David Leitch'in yönettiği Bullet Train, başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı bir aksiyon ve gerilim filmi. Filmde, Brad Pitt'e eşlik edecek isim aslında Lady Gaga olarak açıklanmıştı. Fakat Lady Gaga, House of Gucci için projeden ayrılınca onun yerine Sandra Bullock projeye dahil oldu.

    İki yıldız isim, Sandra Bullock'un Bullet Train'de yer almasına karşılık, Brad Pitt'in The Lost City'de misafir oyuncu olarak bulunmasını sağlayan bu anlaşmayı ortak bir tanıdık sayesinde, her iki isim için de çalışan saç tasarımcısı, gerçekleştirmişler.

    The Lost City'nin diğer başrol oyuncusu Channing Tatum da Brad Pitt'in filmde yer almasından memnun olduğunu açıkladı: "Geldi ve bu tuhaf dünyaya uyan bir karakteri canlandırdı. Ve bunun için her şeyini ortaya koydu. Onunla daha önce tanışmıştım ama bu projede onunla çalışmak tamamen başka bir şeydi. Odaklanamadım. Birçok yönden inanılmaz bir deneyimdi."

    İşte The Lost City'nin, Brad Pitt'in komik sahnelerini de içeren fragmanı:

    Aaron NeeAdam Nee tarafından yönetilen The Lost City, yazdığı romanda yarattığı kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın hikayesini konu ediyor. Sandra Bullock, toplumdan uzakta yaşamayı tercih eden ve romantik macera kitapları yazan Loretta Sage karakterini canlandırıyor. Loretta'nın kitabında anlattığı kayıp arkeolojik şehrin gerçekten var olmasının ortaya çıkması ise işleri karıştırıyor. Loretta, şehirdeki gizli hazineyi bulması için Daniel Radcliffe tarafından canlandırılan Fairfax karakteri tarafından kaçırılınca, aslında yalnızca bir model olan fakat Loretta'nın yazdığı romanlarda kendisinden esinlenerek yazdığı kahramanı fazla içselleştiren Dash (Channing Tatum) onu kurtarmak için peşinden geliyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top