Hesabım
    Elijah Wood'un Son Filmi 'No Man of God' Dolandırıcılıkla Mı Finanse Edildi?

    Yapımcı Allison Baver, Elijah Wood'un oynadığı No Man of God filmini finanse etmek için hileli bir şekilde Covid-19 yardım fonları elde etmekle suçlandı.

    Olimpiyatlarda da yarışmış eski bir sürat patencisi olan ve şimdilerde film yapımcılığı yapan Allison Baver,  seri katil Ted Bundy'nin hayatını anlatan No Man of God filmini finanse edebilmek için dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor.

    Başrollerinde Elijah Wood ve Luke Kirby'nin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Amber Sealey oturuyor. No Man of God, dünya prömiyerini Tribeca Film Festivali'nde yapmış ve eleştirmenlerden geçer not almıştı. Geçtiğimiz yaz kısıtlı sayıda ülkede vizyona giren film, internet üzerinden ve DVD olarak da yayınlandı, ülkemizdeyse vizyona girmedi.

    The Salt Lake Tribune'un haberine göre, No Man of God, Allison Baver'ın illegal bir şekilde elde ettiği Covid-19 yardım fonlarıyla finanse edildi. Habere göre Baver, "Allison Baver Entertainment" adındaki yapım şirketi için hileli bir şekilde yardım fonuna başvurarak 10 milyon dolarlık bir yardım aldı ve bu parayı filmin yapımında kullandı. Şu anda federal bir jüri tarafından, Allison Baver aleyhine dokuz ayrı dolandırıcılık suçundan dava açılmış durumda.

    Filmin başrolünde yer alan Elijah Wood aynı zamanda filmin yapımcılarından biri. Elijah Wood'un ya da filmin yapımcılığını üstlenen diğer isimlerin, Baver'ın Covid-19 yardım fonlarını filme aktardığını bilip bilmediği henüz belli değil. Ne Wood'dan ne de diğer yapımcılardan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Baver'ın dolandırıcılık davası, 18 Ocak 2022'de görülecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top