Hesabım
    İddialı Korku Filmi "You Won't Be Alone"dan İlk Fragman Yayınlandı!

    Goran Stolevski tarafından yönetilen fantastik korku filminin başrolünde Noomi Rapace yer alıyor.

    2022'nin iddialı korku filmlrinden biri olan "You Won't Be Alone" filminden ilk fragman yayınlandı. Film, yönetmen Goran Stolevski'nin ilk uzun metraj filmi; ancak korku türünde pek çok kısa filmi bulunan ve yine korku türündeki Nowhere Boys dizisinde yönetmenlik yapan Stoloevski'nin korku sinemasında deneyimli olduğu söylenebilir.

    Fragmandan gördüğümüz kadarıyla You Won't Be Alone, Robert Eggers'in başrolünde Anya Taylor-Joy'un yer aldığı The Witch filmi ile Jonathan Glazer'ın başrolünde Scarlett Johansson'ın yer aldığı Under the Skin filminin bir araya getiren bir estetiğe sahip. 

    Filmin başrolünde, The Girl With the Dragon Tattoo, The Girl Who Played With Fire, Prometheus, The Drop, Child 44What Happened to Monday gibi filmlerden tanıdığımız İsveçli oyuncu Noomi Rapace yer alıyor. Başarılı oyuncu Noomi Rapace'ın başrolünde olduğu son film Lamb ise İzlanda'nın Oscar adayı olarak yarışıyor.

    Senaryosu da Goran Stolevski tarafından kaleme alınan You Won't Be Alone, 1800'lü yıllarda, Makedonya'nın bir dağ köyünde geçiyor. Film, eski bir ruh tarafından kaçırılan ve ardından cadıya dönüştürülen genç bir kızın hayatına odaklanıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Cadıya dönüştürülen fakat bir insan olarak yaşamak isteyen genç kadın, kazara yakınlardaki bir köyde yaşayan bir köylüyü öldürür ve merakını gidermek için kurbanının şeklini alarak onun vücudunda yaşamaya başlar.

    You Won't Be Alone filminin oyuncu kadrosunda Noomi Rapace'a  Alice EnglertAnamaria MarincaSara Klimoska gibi isimler eşlik ediyor. ABD'de 1 Nisan 2022'de vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top